Carel Eiting waagt uiterste stap om transfer naar FC Twente af te dwingen

28 augustus 2023, 19:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Carel Eiting maakt opnieuw de gang naar de arbitragecommissie van de KNVB. Met een spoedzaak hoopt de middenvelder van FC Volendam een transfer naar FC Twente af te dwingen, meldt het Algemeen Dagblad.

Een week geleden oordeelde de arbitragecommissie nog dat Volendam niet hoeft mee te werken aan een transfer naar Twente. Wel gaf de arbitragecommissie aan dat alle betrokken partijen moeten proberen tot overeenstemming te komen.

Artikel gaat verder onder video

Volgens advocaat Frans de Weger van de middenvelder werd van Eiting, FC Volendam en FC Twente verwacht dat ze zich 'actief en constructief tegenover elkaar zouden opstellen', schrijft het Algemeen Dagblad.

Maar terwijl Twente en Eiting financiële concessies hebben gedaan, heeft Volendam een nieuw bod van Twente niet geaccepteerd. De transfermarkt sluit vrijdag en dus er haast geboden voor Eiting, die nu met een spoedzaak hoopt zijn gelijk te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word ondertussen wel een beetje Eiting moe

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wordt wel Volendam moe, mislukte zanger aan het roer en allemaal spelers die weg willen maar nergens wordt aan meegewerkt. Nieuwe spelers denken wel 2x na of ze naar Volendam gaan. Laat ze nu maar weer lekker degraderen.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen speler heeft deze eeuw een arbitragezaak voor positie verbetering gewonnen, ook nu lijkt mij de zaak kansloos. Volendam heeft het recht om te vragen wat ze willen (zolang er geen afspraak op papier staat), je moet echter wel redelijk blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen