Randers FC smeekt Ajax: 'Snel, rond deze transfer alsjeblieft af'

10 augustus 2023, 21:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een opvallende tweet van Randers FC. De Deense club heeft meegekregen dat Ajax interesse heeft in Ernest Nuamah van FC Nordsjaelland en doet een beroep op Ajax om de aanvaller te kopen. De reden: dan hoeft Randers zelf niet oog in oog te staan met Nuamah.

"Beste voorzitters van Paris Saint-Germain, Ajax en alle andere clubs met interesse in Ernest Nuamah. Koop hem alsjeblieft nu. 🙏 Uiterlijk voor de wedstrijd van zondag, zodat wij niet tegenover dit beest van een speler hoeven te staan", zo tweet Randers.

Artikel gaat verder onder video

De club vervolgt: "Koop hem nu, voordat zijn marktwaarde nog verder toeneemt! Zijn statistieken tot dusver in dit seizoen: 3 wedstrijden, 4 goals, 1 assist, speler van de maand 🔥. Wij zullen de club die hem binnenhaalt belonen met een krat Blå Thor bier."

"Jullie zullen geen spijt krijgen van het binnenhalen van Nuamah en ook niet van de smaak van het bier! Als geen club hem koopt, dan zullen we het moeten doen met een overwinning met één goal verschil 😉."

Woensdag kwam Foot Mercato met een update over Nuamah. Stade Reims zou achttien miljoen euro hebben geboden en daarmee mis hebben getast. Journalist Santi Aouna meldde bovendien dat Ajax nog altijd in gesprek is met de Ghanese aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ShoutOut
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Die TD van Ajax is niet lekker. Shoppen bij fakkin lage clubs voor middelmaat spelers. Zeker weer shoppen bij zn eigen makelaar. Martin Jol revisited. Was ook polonaise van eigen kringetje met procentjes bonus voor Jol&Jol. Lekker soort Stuttgart van maken. En over drie jaar 50 contractspelers die geen kloot van kunnen. Dacht dat we daar eindelijk van af waren met overmars en sar. Coolsingel alvast klaarmaken voor het kampioensfeest.

Allback
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Je weet dat Kudus komt van die middelmatige club die Ajax nu kan verkopen voor zo'n 40 miljoen euro?

Mike Schmidt
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij weet ook totaal niet waar die het over heeft en is totaal gehersenspoeld door het verzinnen van de meest waanzinnige redenen om deze speler af te kraken zonder er enig verstand van te hebben...

dilima1966
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het is wel een lekker speler snel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen