Cristiano Ronaldo maakt gigantisch gebaar voor slachtoffers aardbeving Marokko

10 september 2023, 14:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo heeft een groots gebaar gemaakt voor de slachtoffers van de aardbeving die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond in Marokko. De Portugese superster van Al-Nassr bezit een luxueus hotel in de Marokkaanse hoofdstad Marrakesh en heeft dat opengesteld voor de getroffenen in het gebied.

Het Pestana CR7 Marrakech is een van de hotels die Ronaldo bezit. Normaal gesproken dient het viersterrenhotel toeristen en de beter bedeelden rondom de Marokkaanse hoofdstad. Ronaldo heeft er na de aardbeving van vrijdagnacht echter voor gekozen om de deuren open te gooien voor getroffenen die door de natuurramp zonder woning zijn komen te zitten, melden onder meer AS en Marca.

Artikel gaat verder onder video

In de omgeving van Marrakech werd vrijdagnacht een beving met een kracht van 6,8 magnitude op de schaal van Richter gemeten. Het epicentrum van de aardbeving lag ongeveer 70 kilometer ten zuidwesten van Marrakech. Veel gebouwen in en rondom Marrakech zijn verwoest dankzij de aardbeving; zondagavond maakten de autoriteiten melding van al meer dan 2000 doden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Martin0345
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij een ''gigantisch gebaar'' dacht ik minimaal aan €10 miljoen, maar hij doet in ieder geval iets, dus dat is okay

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen