Cristiano Ronaldo volgt voorbeeld Bonucci en eist miljoenen van Juventus

16 september 2023, 11:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Na clubicoon Leonardo Bonucci heeft ook Cristiano Ronaldo besloten om juridische stappen te ondernemen tegen zijn voormalige werkgever Juventus. De Portugees hoopt via de rechter alsnog aanspraak te kunnen maken op bijna twintig miljoen euro aan uitgestelde betalingen.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat verdediger Bonucci, die afgelopen zomer neerstreek bij Union Berlin, Juventus voor de rechter sleept. De 36-jarige verdediger vindt dat de club hem afgelopen zomer 'geen adequate trainings- en voorbereidingsomstandigheden' heeft geboden toen De Oude Dame besloot hem niet langer deel uit te laten maken van de A-selectie. Overigens zou een eventuele schadevergoeding volledig ten goede komen aan een goed doel, liet Bonucci daarbij weten.

Artikel gaat verder onder video

Ronaldo volgt nu zijn voorbeeld. De Portugees, tegenwoordig spelend voor het Saudische Al-Nassr, wil via de rechter alsnog aanspraak maken op een bedrag van 19,9 miljoen euro. Dat zou hij tegoed hebben aan uitgestelde salarissen tijdens de coronapandemie, zo schrijft La Gazzetta Dello Sport. Juventus zou hebben gesjoemeld met de bedragen die ten onrechte van de balans werden gehaald en kwam daarmee al eerder stevig in de problemen.

Dybala
Een andere speler die destijds voor Juventus uitkwam zou inmiddels een overeenstemming hebben bereikt over de achtergestelde betalingen waar hij nog recht op had. De Argentijn Paulo Dybala zou nog drie miljoen tegoed hebben gehad, en dreigde met een rechtszaak omdat de club een mondelinge overeenkomst over contractverlenging niet na zou zijn gekomen. Inmiddels komt hij uit voor AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen