De Roon komt met hilarische Instagram-post over toiletbezoek tijdens wedstrijd

22 september 2023, 12:32
Foto: © ProShots

Marten de Roon heeft donderdagavond weer eens voor hilariteit gezorgd op Instagram. De middenvelder speelde met Atalanta in de Europa League tegen Raków Częstochowa. Toen de scheidsrechter floot voor de rust was De Roon opvallend snel verdwenen. Daar had hij een duidelijke verklaring voor.

"Voor de mensen die zich afvroegen waarom ik zo snel van het veld rende: hier is mijn heatmap van de wedstrijd", schrijft De Roon op Instagram. Hij plaatst ook een foto en daaruit blijkt dat de international van Oranje naar het toilet moest. Atalanta won uiteindelijk met 2-0 van Raków Częstochowa. De Roon, Teun Koopmeiners en Mitchel Bakker kwamen in actie. Hans Hateboer bleef op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen