Feyenoord-fans genieten: wereldster doet concert in Feyenoord-shirt

20 september 2023, 17:34
Foto: © X / Rickhatsjoe

Snoop Dogg heeft dinsdagavond een deel van zijn concert in Ahoy in een Feyenoord-shirt gedaan. De wereldartiest toverde terwijl Feyenoord in de Champions League in actie kwam tegen Celtic (2-0) een shirt van de Rotterdamse club tevoorschijn.

Met het Feyenoord-shirt om zijn schouders bracht hij onder meer Drop It Like It’s Hot en Young, Wild & Free ten gehore. Eén supporter, die de wedstrijd tegen Celtic op zijn telefoon volgde, kon de actie van Snoop Dogg wel waarderen. “Wanneer Feyenoord scoort, maar je bent bij een Snoop Dogg-concert, en Snoop z’n Feyenoord-shirt aantrekt! FU-CKING LEGEND”, schrijft hij op X.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Das mooi hebben ze gisterenavond toch nog van iets kunnen genieten daar in 010 Wedstrijd was niet om aan te zien maar scheids stak graag de helpende hand toe

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Die junk zal zich wel thuis hebben gevoeld daar.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Die artiesten willen allemaal pleasen joh . Hij stond in maart in een ajax shirt . Dus ja schizo toen hoorde we je niet

FriesR
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Pff alsof dat zo groot is. Vorige keer toen hij optrad in Amsterdam stond hij in shirt van Ajax. Al zou hij optreden zou in Hoorn zou hij nog shirt aantrekken van Hollandia of in Leeuwarden van cambuur. Maar die junk past wel goed daar in die vuilniszak. En tjonge tegen 9 man en dan een vrijtrap die niet volgens de regels was . Dus kadootje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen