Ivanušec blikt vooruit op De Klassieker: 'Ik kan niet wachten om tegen hem te mogen spelen'

4 september 2023, 10:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luka Ivanušec kijkt uit naar de eerste Klassieker van het nieuwe seizoen. De kersvers aanwinst van Feyenoord debuteerde zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht en heeft zin om snel weer in actie te komen voor zijn nieuwe werkgever. Dat vertelde hij op de persconferentie na afloop van de wedstrijd, waar FCUpdate natuurlijk van de partij was.

"Ik heb met Josip Sutalo van Ajax gesproken om te kijken hoe het met hem gaat. De steden zijn dicht bij elkaar, dus hebben we alvast een praatje gemaakt. Ik realiseer me dat we nu grote rivalen zijn, maar hij blijft ook mijn vriend. Ik kan niet wachten om die wedstrijd tegen hem te spelen", aldus Ivanušec na de met 1-5 gewonnen wedstrijd. De eerste Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt op zondag 24 september (14.30 uur) gespeeld in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja kom maar Ivanusec. De Arena is al voorverwarmd.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

let op wat je vraagt Feijenoord is geen grap

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Arena is een stiltecentrum vergeleken met de Kuip. Bij Ajax loopt er echt geen één, geen één dus die in het elftal van Feyenoord kan meekomen. Ivanusec kan niet wachten, dat snap ik wel, Sutalo zou liever een jaar wachten..................

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen