Jong Oranje begint uitstekend aan EK-kwalificatie; Michael Reiziger laat liefst elf spelers debuteren

8 september 2023, 20:28
Foto: © ProShots

Jong Oranje heeft bij de start van de nieuwe EK-kwalificatiecyclus geen fout gemaakt. De ploeg van bondscoach Michael Reiziger was in Waalwijk met 3-0 te sterk voor Moldavië. Dirk Proper, Isaac Babadi en Million Manhoef namen de Nederlandse doelpunten voor hun rekening.

Reiziger, de opvolger van Erwin van de Looi, koos bij zijn debuut als bondscoach van Jong Oranje voor Devyne Rensch als zijn aanvoerder. De twintigjarige verdediger was één van de vier spelers van Ajax die aan de aftrap verscheen in het Mandemakers Stadion. Jorrel Hato, Anass Salah-Eddine en Kenneth Taylor waren de anderen.

Artikel gaat verder onder video

Niet een van de spelers van Ajax, maar NEC-middenvelder Proper opende vlak voor rust de score. Op aangeven van Sontje Hansen - die eveneens op de loonlijst staat in Nijmegen - zette hij met een bekeken schot de 1-0 op het scorebord. Babadi verdubbelde halverwege de tweede helft de score, waarna Manhoef een kwartier voor tijd uit een mooie aanval de wedstrijd in het slot gooide.

Bij Jong Oranje maakten in totaal elf spelers hun debuut. Dat waren naast basisspelers Calvin Raatsie, Rav van den Berg, Jorrel Hato, Babadi, Emanuel Emegha, Hansen en Ruben van Bommel ook Youri Baas, Noah Ohio, Fedde de Jong en Youri Regeer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou Reiziger niet voor Ajax A1 geschikt zijn ?

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom, omdat hij nu gewonnen heeft ??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen