Louis van Gaal kan fraaie klus vergeten: 'Duitsland bereikt akkoord met Nagelsmann'

19 september 2023, 11:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Julian Nagelsmann wordt de nieuwe bondscoach van Duitsland voor het EK in 2024, zo maakt de doorgaans goed ingevoerde journalist Christian Falk. De oud-trainer van Bayern München was de topkandidaat voor de Duitse voetbalbond en de DFB heeft hem nu weten te strikken.

Volgens BILD zou Nagelsmann een contract gaan tekenen tot en met het EK van 2024 in eigen land. De trainer zou alleen nog op de laatste details een akkoord moeten bereiken met de Duitse voetbalbond, waarna hij een contract zal onderteken. Dat wordt volgens de Duitse media wel een lucratief contract, want Nagelsmann zou zo'n 400.000 euro per maand gaan verdienen als bondscoach van de nationale ploeg.

Artikel gaat verder onder video

Nagelsmann wordt de opvolger van Hansi Flick, die onlangs op straat werd gezet als bondscoach van Duitsland na zeer tegenvallende prestaties. Flick kon ook op het WK in Qatar geen potten breken, waardoor de DFB afscheid van hem nam. Louis van Gaal werd ook genoemd als mogelijke opvolger van Flick, maar er is toch gekozen voor Nagelsmann.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind Nagelsman niks en van Gaal nog minder.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Ajax Louis is (nog) vrij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen