Memphis Depay deelt mooie woorden voor Neymar: 'Je hebt me alleen nog maar meer geïnspireerd!'

9 september 2023, 14:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Neymar kroonde zich vrijdagavond tot nieuwe topscorer aller tijden van de nationale ploeg van Brazilië. De aanvaller was tweemaal trefzeker tegen Bolivia en is Pelé daardoor officieel voorbij. De 31-jarige technicus krijgt over de hele wereld felicitaties, waaronder van Memphis Depay. De Nederlander deelt zijn respect via X en geeft aan nog meer inspiratie te hebben gekregen.

“Gefeliciteerd broeder, je hebt het gedaan. All-time topscorer van Brazilië, respect!”, begint Depay. De Nederlandse aanvaller heeft uitstekende papieren om ooit nog eens topscorer te worden van zijn land. Depay heeft momenteel 44 doelpunten gemaakt voor Oranje en staat daarmee op een tweede plek in het klassement. Robin van Persie is de lijstaanvoerder met vijftig doelpunten.

Artikel gaat verder onder video

Depay, die momenteel niet in actie kan komen wegens een blessure, heeft dus nog maar zeven doelpunten om de nieuwe all-time topscorer te worden van het Nederlands elftal. “Je inspireerde me al sinds het begin door de manier waarop je voetbalt. Maar nu, heb je me alleen nog maar meer geïnspireerd!”, schrijft Depay. Wellicht verwijst de aanvaller hiermee naar zijn eigen situatie bij Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen