Onwaarschijnlijk: Real Madrid komt in zeer korte tijd met goed én slecht nieuws over aankoop van 20 miljoen euro

26 september 2023, 15:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het huwelijk tussen Real Madrid en Arda Güler is tot op heden een grote teleurstelling. Het Turkse toptalent maakte in de voorbije transferwindow voor twintig miljoen euro de overstap van Fenerbahçe naar Real Madrid, maar moet zijn officiële debuut nog maken. Een knieblessure hield hem al weken aan de kant en nu gooit een spierblessure roet in het eten.

Güler maakte in het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij Real Madrid en speelde zich daarmee in de kijker van een groot aantal Europese topclubs. De linkspoot werd ook nog in verband gebracht met een overgang naar Ajax, maar de Amsterdammers konden zijn komst op hun buik schrijven toen bleek dat onder meer Real Madrid en FC Barcelona achter zijn handtekening aan zaten. De Catalanen leken de grote favoriet, maar mocht zich uiteindelijk de gelukkige noemen.

Artikel gaat verder onder video

De nummer twee van het afgelopen seizoen in Spanje heeft echter nog maar weinig plezier kunnen beleven aan Güler. De Turk liep tijdens een trainingskamp in de voorbereiding op dit seizoen een knieblessure op, moest geopereerd worden en stond zeker twee maanden aan de kant. Eindelijk hersteld ging het weer mis voor het toptalent. Real Madrid-trainer Ancelotti schoof dinsdag aan voor een persconferentie naar aanleiding van het treffen met Las Palmas woensdagavond. De Italiaan vertelde dat Güler in ‘goede vorm’ was. “Hij is volledig hersteld”, zei de oefenmeester.

Niet lang na de persconferentie volgde echter een medische update over Güler. Real Madrid meldt dat hij een spierblessure heeft opgelopen en daardoor voorlopig niet inzetbaar is (en blijft). Volgens Fabrizio Romano en berichtgeving uit Spanje staat Güler nóg eens drie weken aan de kant. Een hard gelag voor Real Madrid en de aanvallende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Cuba Libre
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel fouten kan je in èèn artikel schrijven?!?

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja wat zullen we ervan zeggen FCupdate zijn wel een beetje de beunhazen van de journalistiek. Kwaliteit is ver tezoeken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen