PSG maakt van vorig jaar gratis Randal Kolo Muani op twee na duurste aankoop ooit

2 september 2023, 01:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Paris Saint-Germain heeft zich op slotdag van de zomerse transferperiode versterkt met Randal Kolo Muani. De 24-jarige spits is met een transfersom van negentig miljoen euro (75 miljoen euro vast en vijftien miljoen euro aan variabelen) de op twee na duurste aankoop in de geschiedenis van de club uit Parijs.

Alleen voor Neymar (222 miljoen euro) en Kylian Mbappé (180 miljoen euro) betaalde Paris Saint-Germain meer. Neymar vertrok deze zomer naar Al-Hilal in Saudi-Arabië, terwijl Mbappé ondanks een heuse transfersoap nog altijd in het Parc des Princes is te bewonderen.

Artikel gaat verder onder video

Samen met de van FC Barcelona overgekomen Ousmane Dembélé zullen Mbappé en Kolo Muani het nieuwe gezicht van de voorhoede van Paris Saint-Germain vormen. Kolo Muani, die net als Mbappé geboren is in de Parijse voorstad Bondy, speelde slechts één seizoen voor Eintracht Frankfurt. De Duitse club haalde hem een jaar geleden transfervrij op bij FC Nantes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Nasser Al-Khelaïfi van QIA met een vermogen van €450 miljard zich niet erg druk maakt dat Muani vorig jaar transfervrij op te pikken was. Toen liep bijvoorbeeld Neymar daar nog.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen