Reactie Maurice Steijn op doelpunt van zoon Sem spreekt boekdelen tijdens FC Twente - Ajax

17 september 2023, 14:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sem Steijn heeft zijn vader Maurice zondagmiddag pijn gedaan. De smaakmaker van FC Twente maakte de 2-0 in de wedstrijd tegen Ajax. De reactie van zijn vader in de dug-out sprak boekdelen.

Volg de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax in ons liveverslag!

Van enige blijdschap voor zijn zoon was logischerwijs (nog) geen plaats bij Steijn. Hij greep naar zijn mond en wees boos om zich heen. Ajax incasseerde tegen FC Twente de snelste 2-0 achterstand sinds 2008, toen tegen sc Heerenveen.

Steijn scoorde in de elfde minuut, nadat Daan Rots in de zevende minuut de score had geopend. In 2008 kwam Heerenveen al na acht minuten op 2-0 tegen de Amterdammers.

© ProShots
© ESPN
© ESPN

Bekijk het doelpunt en de reactie van Steijn door te klikken op de tekst in onderstaande tweet (dus niet op het screenshot).