Slot luistert niet naar Feyenoord-fans na winst: 'Baseer opstelling niet op populariteit'

20 september 2023, 07:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot heeft op de persconferentie na de overwinning op Celtic (2-0) gereageerd op het spel van Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller mocht tegen de Schotten weer eens invallen en was meteen verantwoordelijk de belangrijke tweede treffer. Dat stemde trainer Slot dan ook zeer tevreden.

Jahanbakhsh is geen basisspeler meer bij Feyenoord, waar hij onder meer Igor Paixão, Luka Ivanusec en Yankuba Minteh voor zich moet dulden op de flanken. In de thuiswedstrijd tegen Celtic besloot Slot de aanvaller uit Iran ruim twinting minuten te laten meedoen. Hij betaalde dat vertrouwen meteen terug door in de 76e minuut op overtuigende wijze de 2-0 achter Celtic-doelman Joe Hart te schieten. Slot was na afloop dan ook blij met de inzet van Jahanbakhsh.

YouTube: Slot luistert niet naar Feyenoord-fans na winst: ’Baseer opstelling niet op populariteit’