Snel opvolger voor Hyballa bij NAC verwacht, Kwakman bespreekt twee kandidaten

13 september 2023, 21:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

NAC Breda lijkt op korte termijn een opvolger voor de woensdag ontslagen Peter Hyballa te gaan aanstellen. Oud-speler Kees Kwakman bespreekt bij Voetbalpraat op ESPN twee potentiële kandidaten voor de vacante functie in Breda.

"NAC heeft aangegeven dat het geen weken gaat duren voordat er een opvolger komt", opent presentator Wouter Bouwman de discussie. Zijn collega Yordi Yamali, als gast aanwezig in het programma, verwacht dat ook. "Als je dat naar buiten brengt, dan zullen ze daar zelf wel een duidelijk beeld over hebben."

Artikel gaat verder onder video

Kwakman had naar eigen zeggen 'nog niet nagedacht' over de vraag wie het stokje van Hyballa moet gaan overnemen. De eerste naam die hem te binnen schiet is die van clubicoon Ton Lokhoff: "Die gaat het denk ik zelf niet doen. Hij heeft wel de papieren, dus hij zou het kunnen doen, maar ik denk niet dat hij er voor openstaat."

De tweede naam die Kwakman noemt is die van Hyballa's assistent Rogier Molhoek. "Hij heeft het vorig jaar ook al een tijdje gedaan", zegt de Volendammer. Uiteindelijk zal de keuze volgens Kwakman vooral bepaald worden door het aanbod: "Wie vrij is, denk ik".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maurice Steijn niks kan het nogal goed vinden met Pierre !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen