Gigantisch compliment voor Diant Ramaj: ‘Dát is echt werelds bij hem’

7 oktober 2023, 09:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/ESPN

Diant Ramaj heeft vrijdagavond veel indruk gemaakt tijdens zijn optreden tegen VVV-Venlo (3-0 winst). De miljoenenaankoop kreeg namens Jong Ajax minuten in de Keuken Kampioen Divisie en werd na afloop bejubeld. Eén kwaliteit steekt er boven uit bij de Duitse goalie.

“Je doelman, Ramaj, die heeft wel een wereldtrap”, krijgt Jong Ajax-trainer Dave Vos te horen tijdens zijn interview bij ESPN. “Hij heeft een prachtige trap, maar ik vind hem ook allround een hele goede keeper. Zijn trap valt natuurlijk op, maar ik hou ervan als keepers lef hebben en ruimte uit hun goal wegnemen”, reageert de oefenmeester daarop.

Artikel gaat verder onder video

“Hij haalt het gewenste niveau en brengt rust aan de ploeg”, voegt Vos eraan toe. Jong Ajax won met duidelijke cijfers van VVV-Venlo en kon daardoor de eerste driepunter van het seizoen bijschrijven. De doelpunten kwamen op naam van Kristian Hlynsson, Anass Salah-Eddine en Mika Godts.

Ramaj, die deze zomer overkwam van Eintracht Frankfurt, klopt dus aan de deur bij Maurice Steijn. Momenteel krijgt Jay Gorter de voorkeur, maar dat kan zomaar veranderen in de komende weken. Ook op X kan Ramaj op complimenten rekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu al voelend en denkend lijkt het te zijn dat hij (veel) beter is dan Gorte. Als dat zo is geef hem dan de komende drie wedstrijden eens een echte kans om te zien hoe goed hij écht i s ! ! !

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begint toch het besef boven drijven dat Mislintat ook veel goeds voor Ajax ingekocht had. De focus zowel (misschien) van binnen als van buiten Ajax gericht op de nieuwe aankopen ligt wel vaak te dik bovenop. Ik zou als Ajax zijnde meer de focus op de overgebleven spelers Bergwijn, Taylor, Berghuis en Rensch richten. Brobbey (?). De overgebleven spelers presteerden afgelopen seizoen en presteren nu weinig, om je te schamen. Zij moeten vervangen worden of lekker gaan bank zitten en de tijd is nu rijp om een elftalmix van enkele nieuwe aankopen met jonge talenten van Jong Ajax en enkele van onder 18, onder 17 te samenstellen. En ik blijf het melden: Steijn is niet de aangewezen coach voor het grotere werk, misschien als assistent naast een sterke coach, wie dat laat ik in het midden.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook ik blijft twijfels over Steijn behouden. Hij krijgt Ajax gewoon niet van de grond ! !

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja Van Nistelrooij inderdaad King.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen