1908.nl heeft slecht nieuws voor Feyenoord-fans: drietal potentiële versterkingen lijkt onhaalbaar

23 december 2023, 12:41
Foto: © ProShots

Het ziet er naar uit dat Feyenoord drie potentiële transfertargets uit het hoofd kan zetten. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl kwam zaterdagochtend met een uitgebreid artikel over de transferplannen van de Rotterdammers. Het Feyenoord-medium meldt dat de fans een aantal mogelijke aanwinsten uit het hoofd kunnen zetten.

Zo werd Feyenoord afgelopen zomer gelinkt aan voormalig Oranje-international Arnaut Danjuma. De vleugelspeler wordt door Villarreal verhuurd aan Everton, maar moet het in Engeland doen met een reserverol. Alleen indien Danjuma wil inleveren qua salaris, Villarreal de huur wil intrekken en ook Everton daarmee akkoord gaat, zou de Nederlander een optie kunnen zijn voor Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

“De naam van Danjuma kan de technische staf van Feyenoord wel nog altijd bekoren”, zo schrijft 1908.nl. Feyenoord zoekt ook versterkingen in de defensie. Het liefst zouden de Rotterdammers zich versterken met een rechtercentrale verdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kan. De namen van Nino Mota en Chris Richards vielen onlangs in De Kuip.

Dit tweetal lijkt echter onhaalbaar. “Dat heeft alles te maken van de kracht van de kapitaalkrachtige Premier League”, valt er te lezen bij 1908.nl. Nino lijkt op weg naar Nottingham Forest, terwijl Richards de afgelopen tijd wat meer speeltijd heeft gekregen bij Crystal Palace. De kans is dus groot dat de Feyenoord-fans zich niet moeten verheugen op een deal met dit tweetal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

EddyHH
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Gelukkig zijn ze kampioen geworden, ja. Niet met of door geluk maar op kwaliteit en met goed voetbal. Het zou ieder sieren om positief over haar of zijn club te schrijven ipv op andere clubs af te geven.

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ach ja 1908.nl roept wel vaker iets,wat totaal niet klopt. Teveel om nu een voorbeeld te geven . Jammer dat fc update die zooi overneemt

QuarlonK
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Niets nieuws toch dat spelers uit de Premier League voor Nederlandse clubs doorgaans niet haalbaar zijn. Hooguit een keer een huurdeal maar daar heb je op de lange termijn ook weinig aan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen