Derksen heeft nieuwe lieveling: 'Dit is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'

4 december 2023, 22:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

De analisten van Vandaag Inside zijn lyrisch over Ismael Saibari. De 22-jarige middenvelder van PSV heeft een droomweek achter de rug, met doelpunten in de Champions League tegen Sevilla (2-3 zege) en in de Eredivisie tegen Feyenoord (1-2 zege).

Johan Derksen noemt Saibari ‘echt de leukste speler op de Nederlandse velden’. Auteur en columnist Özcan Akyol vond hem ‘écht goed’ tegen Feyenoord, terwijl René van der Gijp veel potentie ziet in de viervoudig Marokkaans international.

Artikel gaat verder onder video

“Ik heb gezegd: 'Saibari heeft alles wat een middenvelder moet hebben in deze tijd.' Hij heeft power, hij heeft snelheid, hij heeft kracht”, somt Van der Gijp op. “Die dingen zijn gewoon belangrijk. Dat wordt gewoon een hele grote speler denk ik." Akyol vraagt hoe goed Saibari kan worden. Van der Gijp reageert: "Zoals Mohammed Kudus denk ik. Gewoon een goede speler."

Complimenten van Bosz

Saibari kreeg na de zege op Feyenoord ook de nodige complimenten van zijn trainer Peter Bosz. Volgens Bosz kan Saibari 'een heel grote speler' worden. "Ik vond hem ook wel een uitblinker, ja. Dat kenmerkt eigenlijk zijn voetbal. Hij is ongelooflijk sterk en krachtig en hij is technisch erg goed."

Ismael Saibari is de leukste speler op de Nederlandse velden

Laden...
628 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen