Feyenoord-fans, Van Bronckhorst en Janssen zijn kritisch: 'Wat is er toch met hem aan de hand?'

13 december 2023, 22:05
Foto: © Imago

Door een benutte strafschop van Luis Palma kijkt Feyenoord na de eerste helft tegen een achterstand aan tegen Celtic. De Schotten kregen in de 33e minuut een penalty toen Ramiz Zerrouki zijn directe tegenstander Liam Scales kort vasthield bij een corner. Bij RTL 7 geven Theo Janssen en Van Bronckhorst hun mening. De Feyenoord-fans geen ondertussen op X los op de middenvelder.

De analisten zeiden in eerste instantie allebei dat het 'geen strafschop' was. “Maar als je dan de herhaling ziet, vanuit alle hoeken, dan weet je dat ze hier een penalty voor geven. Zeker als de VAR meekijkt”, zegt Van Bronckhorst. “Je armen moet je voor je houden, zodat je hem opvangt”, gaat de oud-trainer van Feyenoord verder.

Artikel gaat verder onder video

Janssen vindt de actie van Zerrouki ook niet handig. “De manier van verdedigen van Zerrouki trok sowieso al de aandacht van de scheidsrechter. Hij heeft geen één moment naar de bal gekeken”, zegt de voormalig middenvelder van Vitesse. Op X zijn de Feyenoord-fans niet blij met de actie van de oud-FC Twente-speler.

Feyenoord staat dus met 1-0 achter op Celtic Park. De Rotterdammers sluiten woensdagavond de Champions League-campagne af, waarna het na de jaarwisseling zich zal melden in de Europa League. Op bezoek bij Celtic kreeg de ploeg van Arne Slot verschillende kansen op een doelpunt. Lutsharel Geertruida raakte de paal. Vlak voor de 0-1 zag Santiago Giménez een schitterende treffer afgekeurd worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dure speler die zerrouki .

0laf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Leegreld door Zerrouki betaald. Kost geen plek in knock out of Europa League. Superdomme actie, maar gelukkig relatief "goedkoop".

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen