Ajax-fans trekken massaal dezelfde conclusie na foto van Henderson op zijn vrije avond

29 januari 2024, 23:57
Foto: © Imago

Jordan Henderson was maandagavond aanwezig bij de wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Dordrecht (2-2). De winteraanwinst van Ajax keek samen met hoofdtrainer John van 't Schip naar de wedstrijd van de Ajax-talenten.

Fans van Ajax zijn blij om te zien dat Henderson op zijn vrije avond bij Jong Ajax is. Ze trekken massaal de conclusie dat Henderson de nieuwe aanvoerder moet worden van Ajax. “Henderson is meer betrokken bij Ajax dan de aanvoerder", klinkt het bijvoorbeeld op X.

Artikel gaat verder onder video

"Respect voor Henderson hij is bij alles aanwezig begin hem maar heel snel de aanvoederband tegeven dat is het minste wat je kan doen voor hem", schrijft een ander. Een derde fan: "Fijn om weer een echte captain te hebben."

Henderson werd tijdens zijn presentatie al gevraagd of hij Steven Bergwijn zou moeten aflossen als aanvoerder. “Of ik hier nu aanvoerder moet worden? Wat is er mis met de aanvoerder? Vind je ’m niet goed? Natuurlijk wil ik mijn nieuwe ploeggenoten ook helpen. Maar daar heb je geen aanvoerdersband voor nodig”, antwoordde de Engelsman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dit is gewoon ff punten scoren bij de aanhang...meteen een wit voetje halen dus. En hij slaagt daar ook nog in, haha.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen