'AS Roma troeft drie clubs af in strijd om felbegeerde oud-PSV'er'

24 januari 2024, 11:20   Bijgewerkt: 24 januari 2024, 11:37
Foto: © Imago

Het heeft er alle schijn van dat AS Roma zich op korte termijn gaat versterken met José Ángel Esmoris Tasende - beter bekend als Angeliño. De inmiddels 27-jarige linksback, die in het verleden het shirt van NAC Breda en PSV droeg, wordt momenteel door RB Leipzig verhuurd aan de Turkse topclub Galatasaray, maar zou hard op weg zijn naar de Serie A.

Angeliño kwam dit seizoen in alle competities negentien keer uit voor Galatasaray, maar daar gaat het volgens Sky Italia ook bij blijven. Cim Bom zou een koopoptie in het huurcontract met Leipzig hebben opgenomen die automatisch in werking treedt als de Spanjaard twintig wedstrijden speelt. Galatasaray zou hebben besloten het (onbekende) bedrag dat met een definitieve transfer gemoeid zou zijn niet aan Angeliño te willen spenderen.

Artikel gaat verder onder video

Meerdere clubs zouden de afgelopen dagen belangstelling hebben getoond, maar het lijkt dus AS Roma te gaan worden. De aanstaande Europa League-tegenstander van Feyenoord zou in Angeliño een betere linksback zien dan de huidige eerste keus, Leonardo Spinazzola. Inmiddels zou er een persoonlijk akkoord tussen club en speler op tafel liggen en is het nu nog zaak dat Roma er met RB Leipzig uitkomt. Inzet van de besprekingen: een huurovereenkomst met daarin een optie tot koop.

Met de komst van Angeliño zou Roma competitiegenoot Torino aftroeven. De club van de momenteel geblesseerde Perr Schuurs werd gisteren (dinsdag) aan de voormalig PSV'er gelinkt, maar zou dus achter het net vissen. Dat geldt ook voor Olympique Marseille en Villarreal, die eveneens belangstelling zouden hebben getoond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Gosh, ik had Angelino ook al in gedachten voor de linksback positie. Hij heeft een gevoel voor een assist met zijn mooie pass over links.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen