Feyenoord ziet alternatief voor Mbabu in Frankrijk: 'Eerste bod in voorbereiding'

25 januari 2024, 19:13   Bijgewerkt: 25 januari 2024, 19:24
Foto: © Imago

De pogingen van Feyenoord om zich deze winter te versterken met rechtsback Kevin Mbabu zijn vooralsnog niet succesvol gebleken. Als alternatief zou de huidige nummer twee van de Eredivisie inmiddels het oog hebben laten vallen op Lorenz Assignon (Stade Rennais). De 23-jarige Fransman zou willen vertrekken bij zijn huidige werkgever, Feyenoord staat 'op het punt' om een eerste bod bij de nummer tien van de Ligue 1 in te dienen.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908 donderdagavond op basis van informatie van 'ingewijden'. Afgelopen dinsdag maakte diezelfde site bekend dat Mbabu op de radar van Feyenoord zou zijn verschenen. De 28-jarige Zwitser staat momenteel onder contract bij Fulham, maar speelde de eerste seizoenshelft op huurbasis in de Bundesliga bij FC Augsburg. Die club is volgens 1908 'niet heel happig' om nu al afscheid te nemen van de huurling, waardoor Feyenoord zich verder is gaan oriënteren.

Artikel gaat verder onder video

In de zoektocht naar een extra rechtsback zou de club vervolgens zijn uitgekomen bij Assignon, die sinds 2021 deel uitmaakt van de hoofdmacht van Rennes. De 23-jarige back was in de eerste seizoenshelft nog vaste basisspeler bij de club, waar hij tevens de jeugdopleiding doorliep, maar zat de afgelopen twee wedstrijden niet eens bij de selectie. De speler zou daardoor ontevreden zijn, zijn club zou 'bereid zijn om mee te werken' aan een vertrek.

Daarbij ondervindt Feyenoord echter wel concurrentie vanuit 'meerdere clubs uit de Ligue 1, de Premier League en de Bundesliga', zo weet 1908. Toch zouden de Rotterdammers momenteel het verst zijn in hun poging de back deze winter aan te trekken: "De Rotterdammers staan dan ook op het punt om een eerste formele aanbieding in te dienen bij Rennes om Assignon los te weken", leest het.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Geus
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Met het weinige geld wat ze hebben doen de kakkerlakken het niet onaardig..

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

We gaan het wel weer zien . Er wordt door de media van alles geroepen .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het is een gerucht op dit moment maar dan nog zie je de standaard huilbabys hatertjes al gelijk reageren haahahahhaha

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ook deze ken ik, maar volg het Franse voetbal ook niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen