'Manhoef vertrekt vlak na afketsen PSV-transfer alsnog bij Vitesse'

31 januari 2024, 22:33   Bijgewerkt: 31 januari 2024, 23:01
Foto: © ProShots

Million Manhoef gaat Vitesse kort na het afketsen van een mogelijke overstap naar PSV alsnog verlaten. ESPN meldt woensdagavond dat het Engelse Stoke City de strijd om de 22-jarige buitenspeler heeft gewonnen. Het Italiaanse Palermo zou daarmee achter het net vissen.

Gisteren (dinsdag) werd al duidelijk dat Manhoef - tegen de zin van trainer Edward Sturing en technisch directeur Benjamin Schmedes - voor een vertrek bij Vitesse stond. De Arnhemmers waren 'koortsachtig' bezig de buitenspeler voor een bedrag van rond de drie miljoen euro te verkopen aan een - vermoedelijk - Italiaanse club, zo schreef De Gelderlander.

Artikel gaat verder onder video

Een dag later werd Manhoef ineens in verband gebracht met PSV, dat naarstig op zoek is naar een vleugelspeler omdat Noa Lang opnieuw geblesseerd is geraakt en Yorbe Vertessen voor een transfer naar Union Berlin staat. Korte tijd later werd echter duidelijk dat PSV Manhoef zou hebben afgebeld en de pijlen weer richt op Couhaib Driouech.

Daarna zouden zowel Stoke City, de nummer negentien van het Championship, als Palermo, de nummer vijf van de Serie B, overgebleven zijn als kandidaten om Manhoef los te weken. Het lijken dus de Engelsen te gaan worden; Manhoef treft bij Stoke onder meer oud-Feyenoorder Wouter Burger als ploeggenoot. In het verleden stonden oud-internationals als Ed de Goey, Peter Hoekstra, Erik Pieters, Ibrahim Affelay en Bruno Martins Indi ook onder contract in Stoke-on-Trent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Leuke stap, hij kan best eens slagen daar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen