Update: 'PSV belt Manhoef alweer af en heeft nog 29 uur om buitenspeler te vinden'

31 januari 2024, 18:52   Bijgewerkt: 31 januari 2024, 19:31
Foto: © Imago

PSV heeft woensdag bij Vitesse geïnformeerd naar de mogelijkheid om Million Manhoef nog voor het sluiten van de transfermarkt over te nemen, maar de speler enkele uren later alweer afgebeld. In tegenstelling tot de buitenspeler van de Arnhemmers zou Couhaib Driouech (Excelsior) nog wél in beeld zijn.

PSV was de afgelopen dagen al koortsachtig op zoek naar een extra buitenspeler. Vertessen is immers zo goed als verkocht aan Union Berlin, terwijl Noa Lang door een nieuwe blessure mogelijk maanden moet toekijken. De Eindhovenaren overwegen zelfs om de overstap van Vertessen, die al gekeurd is en wiens presentatiefilmpje in Berlijn al opgenomen is, op het laatste moment te blokkeren als er geen flankspeler meer bij zou komen.

Artikel gaat verder onder video

De club werd de afgelopen dagen al gelinkt aan zowel Arnaut Danjuma (Everton) als Driouech, maar waar de Engelsen niet happig zijn op een vertrek stuit PSV in Rotterdam op een te hoge vraagprijs (van naar verluidt vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage). Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad kwam woensdagmiddag naar buiten met het nieuws over de belangstelling in de Vitessenaar: "Manhoef staat open voor de transfer en Vitesse wil hem best verkopen, omdat de club geld nodig heeft", schreef de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad. Gisteren (dinsdag) schreef De Gelderlander al dat Vitesse 'koortsachtig' bezig was om de buitenspeler te verkopen. Toen leek Italië echter zijn meest waarschijnlijke bestemming.

De optie-Manhoef zou nog geen twee uur na het eerste bericht alweer van tafel zijn, meldt Elfrink vervolgens om 18.43 uur. "PSV informeerde woensdag nog naar de diensten van Vitesse-rechtsbuiten Million Manhoef, maar heeft hem inmiddels weer afgebeld. De club gaat niet met Manhoef in zee en kijkt of de komende 29 uur nog een andere kandidaat op te pikken is", schrijft de journalist. Elfrink verwacht op korte termijn met meer nieuws te kunnen komen: "Wie de nieuwe aanvaller van PSV moet worden, wordt snel duidelijk. Manhoef en Driouech waren direct inzetbare opties vanuit de eredivisie", leest het in het ED.

Update 19.07 uur: In tegenstelling tot zijn eerdere berichtgeving zou Driouech nog wél in beeld zijn als mogelijke winterversterking van PSV, schrijft Elfrink op X. "Driouech is nog niet afgebeld trouwens", schrijft de clubwatcher. Dat wordt even later bevestigd door Marco Timmer (Voetbal International): "De geluiden zijn ook dat Driouech nog niet van de baan is en dat PSV nog voor hem terugkomt", twittert Timmer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Manhoef in zijn beste dagen, denk terug aan zijn 2 doelpunten in de Arena, vond ik een snelle technische buitenspeler, maar hij draait momenteel wat stroever, zie de plaats van Vitesse. Manhoef zou ook bij Ajax kunnen worden ingepast, helaas.

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

had altijd gehoopt om Manhoef bij Ajax te zien, prima speler voor Ajax, kost nu niet veel. maar goed ze kijken liever naar een speler van de zelfde leeftijd die in het 2e van Dortmund speelt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen