Mark-Jan Fledderus laat zich van allerslechtste kant zien en slaat voetballer in gezicht

28 januari 2024, 14:19   Bijgewerkt: 28 januari 2024, 14:41
Foto: © Imago

Technisch manager Mark-Jan Fledderus van de Eredivisie CV heeft zich dit weekend van zijn slechtste kant laten zien. De oud-voetballer speelde in de vierde klasse van het amateurvoetbal een wedstrijd mee, waarin hij een klap uitdeelde aan een tegenstander. De voormalig technisch directeur van FC Groningen kwam goed weg, want de arbiter van dienst stuurde hem niet van het veld.

Fledderus debuteerde zaterdag bij voetbalclub HSC, de club waar Hans Nijland actief als voorzitter. Nijland had er voor gezorgd dat Fledderus HSC is komen versterken, want de vierdeklasser had het lastig in de competitie. In zijn eerste wedstrijd was Fledderus direct belangrijk met een voorassist, maar hij liet zich zaterdag ook van zijn allerslechtste kant zien. Fledderus sloeg namelijk een speler van de tegenstander, ODV, in het gezicht.

Artikel gaat verder onder video

De aanleiding voor de klap die de voormalig-middenvelder uitdeelde was het feit dat de middenvelder van ODV tegen Fledderus opliep. Daarna besloot de geboren Coevordenaar een tik uit te delen. De scheidsrechter heeft het moment gemist, waardoor Fledderus met de schrik vrijkwam. Onoplettendheid bij de arbiter zorgde ervoor dat zijn debuut bij HSC niet in mineur eindigde, zo weet de 41-jarige oud-voetballer zelf ook: "Ja, ik had rood moeten hebben. Dom hè?", zegt Fledderus tegen het Dagblad van het Noorden.

"Dat moet ik niet doen", gaat Fledderus verder. "Dat temperament zit er nog steeds in en krijg je er niet uit. Daar baal ik zelf ook van", geeft de speler van HSC toe. Of de 41-jarige technisch manager volgend weekend weer speelt, is nog maar de vraag. Fledderus is niet elk weekend beschikbaar en geeft aan de derby tegen HS'88 te moeten missen: "Mark-Jan heeft kort na de derby een afspraak, maar daar draag ik hem hoogstpersoonlijk op de schouders naartoe", voegt voorzitter Nijland tot slot toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen