PSV-fan die Bakayoko irriteerde krijgt tientallen likes met nieuwe tweet

27 januari 2024, 22:35
Foto: © Imago

De supporter van PSV die deze week irritatie wekte bij Johan Bakayoko, lijkt te hebben geleerd van het incident. Hij kwam zaterdagavond tijdens de wedstrijd tussen PSV en Almere City met een mildere tweet.

“Ik wilde een kritische tweet plaatsen, maar laat ik het er maar bij houden dat ik de eerste helft slecht vond", schrijft PSV-fan Twan met gevoel voor zelfspot. De tweet heeft tientallen likes van medesupporters gekregen.

Artikel gaat verder onder video

De PSV-supporter liet donderdag weten dat Bakayoko wat hem betreft op de bank mocht beginnen tegen Almere City. "Helemaal klaar met Ramalho en Bakayoko op dit moment", schreef hij in de nasleep van de bekernederlaag tegen Feyenoord.

Bakayoko zag die tweet en kon het niet laten om erop te reageren. “We zijn één team, ik verwacht support van alle supporters van PSV. We zijn samen met een fantastisch seizoen bezig voor jullie. Het is niet door twee wedstrijden dat we niet winnen dat we op elkaar moeten zeiken. Iedereen geeft alles voor het shirt, supporters inbegrepen… #eendrachtmaaktmacht”, schreef de voetballer, die tegen Almere City (2-0 zege) ‘gewoon’ een basisplek had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen