Ajax-fans juichen weer na wissel van Taylor en ergeren zich ook aan andere speler

18 februari 2024, 15:58
Foto: © ESPN

Een pijnlijk moment in de tweede helft van de wedstrijd tussen Ajax en NEC. De fans in de Johan Cruijff ArenA juichten (opnieuw) nadat Kenneth Taylor werd gewisseld.

Taylor werd bij een 1-1 stand vervangen door Ar’jany Martha. Toen de naam van Taylor werd omgeroepen, juichten fans van Ajax. Dat gebeurde donderdag ook al tijdens de Conference League-wedstrijd tegen Bodø/Glimt.

Publiek ergert zich ook aan Gooijer

Artikel gaat verder onder video

De wissel vond plaats in de 65ste minuut. Een kleine twee minuten eerder liet het Ajax-publiek ook al wat ergernis blijken, toen een pass van Tristan Gooijer op Brian Brobbey niet aankwam. Brobbey was zichtbaar geïrriteerd door Gooijer en de fans ook.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en NEC in ons liveverslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De supporters hebben meer verstand van voetbal dan van t Schip. Deze flut trainer blijft Taylor en Rensch maar opstellen. Misschien kan van t Schip , terrein knecht worden. Hij snapt er helemaal niks van en hij heeft schijt aan de supporters.

CG
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het ziet er meer naar uit dat er een echte toptrainer moet komen, daar we anders achter de feiten aan zullen blijven lopen. Er zal harde woorden moeten vallen voordat alles weer op een rechte lijn zit. Verder (wat ik vaak zegt) is dat de gemiddelde leeftijd te laag blijft wat minimaal 26 jaar moet zijn. Eerder zal Ajax niet een gebalanceerde selectie hebben en houden. Om te beginnen moet Ajax eerst twee hele goede defensieve topspelers halen van ca. 28 jaar.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is sneu voor hem. Kijk, je kan misschien niet goed zijn, en dat is hij niet. Ik vond niet persé dat hij het vandaag niet probeerde. En de coach stelt hem op. Ik vind dat als je de speler uitfluit, je ook Van 't Schip moet gaan uitfluiten. Ik hoop wel dat zodra Branco weer helemaal fit is dat hij basis komt ipv Taylor. En geef Taylor dan invalbeurten en laat hem knokken.

Waarom19
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Gabrielle, misschien kan Taylor bij de bakker werken, daar liggen zijn kwaliteiten denk ik.

Waarom19
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Van t Schip heeft schijt aan de supporters of hij heeft een bord voor zijn kop of hij heeft geen verstand van voetbal.

Waarom19
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Taylor weet zelf als geen ander waarom hij uitgefloten wordt. Hij kan er echt helemaal niks van en dat weet hij zelf ook, alleen van t Schip vindt hem waarschijnlijk de beste speler in de eredivisie. Geeft wel alles aan over deze flut trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen