Brian Brobbey is duidelijk en wil helemaal niets weten van tip van Kees Kwakman

18 februari 2024, 17:02
Foto: © ESPN

Kees Kwakman adviseert Brian Brobbey zijn tegenstander niet vast te houden, maar weg te duwen op het moment dat hij met een tegenstander in een duel is. De suggestie van de analist van ESPN werd voorgelegd aan Brobbey, maar de spits van Ajax lijkt niet wat met het advies van de oud-voetballer te gaan doen.

Verslaggever Christian Willaert legde Brobbey na afloop van het duel voor dat Kwakman de spits van Ajax adviseert om zijn tegenstander niet vast te houden, maar met een platte hand weg te duwen. De analist denkt dat de sterkhouder van de huidige nummer vijf van de Eredivisie er op die manier voor kan zorgen dat hij eerder een vrije trap meekrijgt. Brobbey zelf reageerde niet bepaald enthousiast op de suggestie van de analist van ESPN.

Artikel gaat verder onder video

"Ja, Kees was een verdediger, ik een aanvaller", begint Brobbey. "Ik denk dat hij zijn tip bij zich mag houden", is de spits duidelijk. De discussie ontstond na een moment in de tweede helft, waarin Brobbey zijn schoen werd uitgetrapt door Calvin Verdonk. Nijhuis negeerde het moment, waarna Brobbey wegens protesteren uiteindelijk een gele kaart kreeg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

SJ24
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kees wie?

FCJel
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Kwakman

0laf
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Brobbey wordt steeds beter. Nu dat opgefokte reageren achterwege laten (oftewel beetje volwassen worden) en hij is de superspits van Oranje.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Bobby is een irritante speler niet oranje waardig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen