Cody Gakpo ziet twee verdedigers ongelofelijk stuntelen en passeert potentiële Oranje-keeper

17 februari 2024, 15:47   Bijgewerkt: 17 februari 2024, 15:52
Foto: © Imago

Cody Gakpo heeft zaterdagmiddag een duit in het zakje gedaan bij de 1-4 overwinning van Liverpool op Brentford. De invaller was goed voor het slotakkoord in het Gtech Community Stadium. De Nederlander profiteerde optimaal van gestuntel in de achterhoede van The Bees.

Nathan Collins kon het niet voor elkaar krijgen om een onschuldige lange bal te controleren, waardoor Luis Diaz plotseling in kansrijke positie terechtkwam. De Colombiaan besloot om de vrijstaande Gakpo aan te spelen aan de linkerkant, maar leek de bal te verspelen met een belabberde pass.

Artikel gaat verder onder video

Ware het niet dat invaller Saman Ghoddos over de bal heenstapte. Zodoende kreeg Gakpo een vrije doortocht op Nederlander Mark Flekken, die vervolgens voor de vierde keer de bal uit zijn doel mocht vissen. Gakpo was zo’n twintig minuten geleden al goed geweest voor een assist op Mohamed Salah.

Darwin Núnez en Alexis Mac Allister waren de andere doelpuntenmakers namens Liverpool. Ivan Toney scoorde de eretreffer voor Brentford. Door de 1-4 overwinning komen The Reds op 57 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen