Strijd om Driouech bereikt kookpunt: 'Er worden over en weer spelletjes gespeeld'

1 februari 2024, 09:23
Foto: © Imago

De strijd om de handtekening van Couhaib Driouech wordt vandaag (donderdag) definitief beslist. PSV wil op deadline day toeslaan voor de 21-jarige buitenspeler, terwijl ook Feyenoord nog aan de speler van Excelsior denkt. Ondertussen worden er 'over en weer spelletjes gespeeld' door zowel de Eindhovenaren als Niels van Duinen, de technisch manager van de Kralingers.

Dat schrijft PSV-clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad althans. Woensdagavond laat maakte diezelfde Elfrink al bekend dat PSV het bod op Driouech van 2,1 miljoen euro had opgehoogd naar 'meer dan 3 miljoen', maar Van Duinen zou nog niet zijn afgeweken van zijn vraagprijs van 5 miljoen plus een doorverkooppercentage.

Artikel gaat verder onder video

Om PSV tot een dergelijke uitgave te bewegen, die de club niet marktconform zou vinden, zou Excelsior 'druk op de Eindhovenaren hebben gezet door de interesse van Feyenoord volop te laten doorschemeren aan PSV'. In reactie daarop leek PSV door te schakelen naar Million Manhoef, maar twee uur later was die interesse alweer van de baan en Vitesse verkoopt hem uiteindelijk aan Championshipclub Stoke City. Er werden dus 'over en weer spelletjes gespeeld', concludeert Elfrink.

Ondertussen is bij Feyenoord de hoop op de winterse komst van Luciano Rodríguez geheel vervlogen; de Rotterdammer gaat het niet meer lukken om voor het verstrijken van de deadline (donderdagavond om middernacht) de deal rond te maken. Toch lijkt een overstap binnen Rotterdam voor Driouech minder voor de hand liggend, schrijft 1908. "Intern worden er vraagtekens gezet bij de informele toenadering voor Driouech omdat Feyenoord met de miljoenenaanwinsten Igor Paixão, Luka Ivanušec en ook de doorgebroken Leo Sauer nog altijd genoeg vertrouwen kan putten op de linksbuitenpositie", leest het.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen