Driouech wacht spannende Deadline Day: wordt het Feyenoord of PSV?

1 februari 2024, 00:05
Foto: © Imago

Nog 24 uur, en dan zit de winterse transferperiode erop én wordt duidelijk waar de toekomst van Couhaib Driouech ligt. Inmiddels is duidelijk dat zowel PSV als Feyenoord zich deze winter nog hoopt te versterken met de 21-jarige buitenspeler van Excelsior, die zijn huidige werkgever een recordbedrag kan gaan opleveren.

PSV-clubwatcher Rik Elfrink heeft een drukke woensdagavond achter de rug. In zijn laatste artikel over de toekomst van Driouech schrijft de journalist in het Eindhovens Dagblad dat PSV 'nog altijd goede hoop heeft' op de komst van Driouech. Maar: "Ondertussen loert Feyenoord nog mee en denken de Rotterdammers eraan om PSV de pas af te snijden", weet Elfrink.

Artikel gaat verder onder video

Eerder op de avond werd de concrete interesse van de Rotterdammers nog ontkend door zowel Elfrink als het doorgaans uitstekend ingevoerde 1908. Dat was op dat moment waarschijnlijk ook naar waarheid, maar omdat de komst van Luciano Rodríguez (Liverpool Montevideo) plotseling een stuk onzekerder lijkt, heeft de regerend landskampioen de zinnen inmiddels óók op Driouech gezet.

Het laatste bod van PSV zou inmiddels 'meer dan drie miljoen euro' bedragen, schrijft Elfrink. Dat is nog steeds ruim onder de vraagprijs van vijf miljoen euro. Naar dat bedrag kan Excelsior - vanuit Eindhoven in ieder geval - fluiten: "Omdat de club dat bedrag simpelweg te hoog vindt", weet Elfrink. Op de laatste dag van de transferperiode valt dus de beslissing. "Nog 24 spannende uren resten voor Driouech en Excelsior, dat na de verkoop van Thijs Dallinga weer een recordtransfer kan boeken." De Groninger vertrok anderhalf jaar geleden voor 2,5 miljoen euro naar Toulouse, waar hij het inmiddels tot het Nederlands elftal heeft geschopt.

Gaat PSV met Driouech aan de haal, dan krijgt Yorbe Vertessen alsnog groen licht voor zijn vurig gewenste overstap naar Union Berlin. De Belg is bij de Bundesligaclub al medisch gekeurd, zijn presentatiefilmpje is al opgenomen, maar door de blessure van Noa Lang dreigt PSV alsnog de stekker uit zijn transfer te steken. De komst van Driouech zou de weg echter vrijmaken voor een afscheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jesus krijst
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wel balen van het moment. Zo kan me clupie geen vervanging halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen