Door ‘competitievervalsing’ ontslagen coach vindt na paar dagen weer nieuwe baan in België

22 maart 2024, 16:17
Foto: © Imago

Rik de Mil heeft weer een nieuwe club, ondanks zijn veelbesproken en recente ontslag. Na een salonremise met KVC Westerlo vloog De Mil de laan uit en slechts een paar dagen later mag de coach weer aan de bank bij Charleroi.

Westerlo speelde zondagavond een belangrijk duel met KRC Genk. Voor beide ploegen was een gelijkspel genoeg. Na de 1-1 van Genk in de 86e minuut trokken de spelers niet meer ten aanval: Genk speelde de bal achterin zelfs rond. Westerlo-coach De Mil werd vervolgens ontslagen omdat de club geen imagoschade wilde oplopen.

Artikel gaat verder onder video

Enkele dagen later staat De Mil weer op het trainingsveld, nu als trainer van Charleroi. De Belg moet ervoor zorgen dat die club in de Jupiler Pro League blijft. Beide partijen zijn erg tevreden met de nieuwe samenwerking, laten zij weten op de clubsite.

Opmerkelijke supportersactie

Bij de nieuwe club van De Mil is het ondertussen erg onrustig. De supporters van de club zijn in paniek; zij twijfelen eraan of Charleroi volgend seizoen nog wel op het hoogste niveau te zien is. De supportersvereniging Storm Ultras 2001 kwam met een opmerkelijke actie op de proppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen