Drie Champions League-deelnemers hebben net als Feyenoord interesse in Gijs Smal

7 maart 2024, 16:34
Foto: © Imago

Feyenoord is niet de enige club met belangstelling voor Gijs Smal. De linksback van FC Twente, wiens contract na dit seizoen afloopt, kan volgens 1908.nl ook rekenen op interesse van Rangers FC, Celtic, AA Gent, FC Kopenhagen en RC Lens.

Woensdag werd duidelijk dat Feyenoord inzet op de komst van Smal. Volgens 1908 gaan er tussen de entourage van Smal en Feyenoord al wat voorstellen heen en weer. Smal zelf zal nog overtuigd moeten raken van de aanbiedingen van Feyenoord, maar de eerste contacten lopen. De vleugelverdediger heeft echter de nodige andere opties.

Artikel gaat verder onder video

Rangers toonde in januari al belangstelling en is nog steeds in de markt, maar moet eerst Borna Barisic of Ridvan Yilmaz verkopen. Rivaal Celtic zou de entourage van Smal al hebben laten weten wat de club kan bieden; Gent heeft 'een lijntje uitgeworpen'. Daarnaast zijn dus ook Kopenhagen en Lens op de hoogte van de kwaliteiten van Smal. Die twee clubs deden dit seizoen, net als Celtic, mee aan de Champions League.

Naar verluidt heeft Feyenoord 'een van de beste aanbiedingen' gedaan voor Smal. Wel is de Rotterdamse club minder lang in de markt voor Smal dan de andere clubs met interesse. Het blijft afwachten waar de toekomst ligt van de 26-jarige linkspoot.

Is Smal een goede versterking voor Feyenoord?

Laden...
1967 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen