Hancko valt na exact drie minuten spelen gigantisch door de mand bij Feyenoord

3 maart 2024, 14:45
Foto: © ESPN

PSV is zondagmiddag razendsnel op voorsprong gekomen in de topper tegen Feyenoord. Dávid Hancko, een van de absolute sterkhouders bij Feyenoord, liet zich na drie minuten spelen zeer eenvoudig omspelen door Malik Tillman, die de bal vervolgens langs Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther kon schieten.

Op sociale media constateren Feyenoord-supporters dat Hancko zich wel erg makkelijk liet passeren door Tillman, die vervolgens alleen op de goal af kon gaan: "Precies vandaag dat Hancko een fout maakt, dat doet hij anders nooit", schrijft een supporter van de Rotterdamse club.

Bekijk hieronder het doelpunt van Tillman na drie minuten spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

In mijn ogen een merkwaardig gekozen titel. 'Valt gigantisch door de mand' suggereert dat hij ontmaskerd wordt als slechte verdediger. Die woordkeuze heeft een hele andere lading voor mij. Hij laat echter al heel lang zien een goede verdediger te zijn. 'Maakt een dure fout' of 'Maakt een verkeerde inschatting' was naar mijn mening beter op z'n plek geweest.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

klopt precies beetje stoken weer echt suf.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Daarna wordt de gelijkmaker gescoord maar daar wordt geen moer over geschreven

Performance
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

moet eigenlijk een beetje lachen, Hansco is vrijwel altijd De Rots in de branding geweest bij Feyenoord, heeft 1X om welke reden ook een speler onderschat, een moment onderschat of weet ik veel waar helaas een tegen doelpunt uit voor komt, makkelijk dan om iemand die vrijwel 100 wedstrijden op alle niveaus vrijwel foutloos heeft gespeeld dit onder zijn neus te wrijven, denk dat ie dat zelf beter weet dan de schrijver, voor ons is Hansco 1 van de beste verdedigers ooit die Feyenoord heeft en hopelijk nog lang mag behouden, dit artikel is in mijn ogen ook geschreven door een persoon die zichzelf op alle fronten heeft teleurgesteld in het leven, heb dus denk velen met mij dat dit verhaal weinig impact heeft op alle supporters van Feyenoord, wij als supporters zijn super trots op Hansco als de absolute beste verdediger van de Eredivisie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen