NEC-supporters ontvangen dramatisch en slechtst denkbare nieuws: 'Veiligheid is niet te waarborgen'

29 maart 2024, 08:34
Foto: © Imago

NEC mag zondag 7 april geen uitsupporters meenemen naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Vitesse, zo heeft De Gelderlander vrijdagochtend bekendgemaakt. De beslissing heeft te maken met het feit dat de veiligheid niet te garanderen is in het Gelredome.

Het verbod is een grote tegenvaller voor de supporters van NEC. Achthonderd Nijmeegse fans zouden afreizen naar Arnhem voor de confrontatie met Vitesse, nadat vorig seizoen de wedstrijd door de supporters werd geboycot wegens het aantal kaarten (400) wat de club destijds kreeg. De beslissing is door de lokale driehoek genomen, waar Vitesse volgens de regionale krant begrip voor heeft.

Artikel gaat verder onder video

Dat er geen uitsupporters uit Nijmegen mogen afreizen naar Arnhem, heeft te maken met de crisis bij de Arnhemmers. Er zijn, op sportief en bestuurlijk vlak, grote spanningen binnen de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. De lokale driehoek kan de veiligheid in het stadion hierdoor niet garanderen, waardoor men besloten heeft om een uitsupportersverbod op te leggen aan NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dus omdat Vitesse in teringzooi is, moet NEC nu boeten.. Doe dan alleen maar uitsupporters (snap heus wel dat dit niet echt een mogelijkheid is)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen