Oud-prof ontvangt woedende berichten van Feyenoorders: ‘Zoveel gefrustreerde toetsenbordhelden!’

23 maart 2024, 18:54
Foto: © Imago

Willie Overtoom krijgt de wind van voren na een tweet over Mats Wieffer. De oud-prof plaatste vrijdagavond een kritisch bericht over de middenvelder van Feyenoord, die geen goede indruk maakte tegen Schotland. Veel fans van Feyenoord pikken de mening van Overtoom niet.

“Wieffer, een prima speler voor en bij Feyenoord, maar ik zie (nog) niet wat iedereen in hem ziet. Moet de juiste keuze gaan maken want bij een grote club gaat hij denk ik niet veel spelen”, schreef Overtoom tijdens Nederland – Schotland. De oud-prof van onder meer Heracles Almelo en AZ deelt regelmatig zijn meningen op het sociale platform.

Artikel gaat verder onder video

De commentsectie onder het bericht stroomt vol met boze reacties van (veelal) Feyenoorders. De fans van de Rotterdamse club lijken het duidelijk niet eens te zijn met Overtoom en reageren in grote getalen. “Toch mooi dat het delen van een mening tot zoveel frustratie kan leiden. Om helemaal niks”, zegt de ex-middenvelder in een andere tweet.

“Het mooie van voetbal is dat je het niet eens hoeft te zijn en ieder een eigen mening kan en moet hebben. Zoveel gefrustreerde toetsenbord helden, genieten. Fijn weekend”, sluit Overtoom af. Niet alleen Overtoom was kritisch op Wieffer, want ook het publiek in de Johan Cruijff ArenA vond dat de Feyenoorder een matige wedstrijd speelde. Toen Wieffer naar de kant werd gehaald voor een wissel, klonk er een fluitconcert vanaf de tribunes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen