Quincy Promes plaatst uiterst opmerkelijke reactie op Instagram onder arrestatiepost

2 maart 2024, 10:49   Bijgewerkt: 2 maart 2024, 10:55
Foto: © Imago

Quincy Promes blijft de gemoederen bezighouden. De aanvaller, die volgens diverse media vastzit in de Verenigde Arabische Emiraten wegens een verdenking van betrokkenheid bij een verkeersongeluk, heeft vrijdagavond een opvallende reactie achtergelaten onder een post van The Shade Room op Instagram.

Het account omschrijft hoe de Nederlander is gearresteerd wegens een ‘lokale overtreding’. The Shade Room vermeldt daarbij ook dat de arrestatie niets heeft te maken met de veroordelingen in Nederland. Promes reageert met een emoji van een pet onder het bericht. Die emoji staat bekend als ‘capping’, en wordt doorgaans gebruikt om aan te geven of iemand liegt of dat een bericht onjuist is. Een opmerkelijke reactie van de voetballer van Spartak Moskou.

Artikel gaat verder onder video

Russische media melden vrijdagmiddag dat Quincy Promes niet terugkeert bij Spartak Moskou. De Nederlandse voetballer is op het vliegveld van Dubai aangehouden en mag niet afreizen naar Rusland. Media in Rusland verwachten zelfs dat Promes uitgeleverd wordt aan Nederland.

© Instagram/The Shade Room
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Aniel Kalpoe
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahahahahahaha langeneus vooor alle negatieve berichters en haters daar gaan ze met hun goed gedrag en natuurlijk nederland met zijn gladde praatjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen