Van der Gijp ziet merkwaardig moment bij Ajax: 'Hij wilde Brobbey doodschieten'

11 maart 2024, 22:21
Foto: © Vandaag Inside

De analisten van Vandaag Inside zijn niet te spreken over het spel van Ajax in de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Amsterdammers kwamen zondagmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel in de eigen Johan Cruijff ArenA.

“Het was niet goed”, luidt de heldere conclusie van René van der Gijp. “Fortuna moet nog 1-3 maken ook.” Daarmee doelt hij op een grote kans voor Iñigo Córdoba na zeventig minuten spelen. Na een rappe uitbraak stuitte Córdoba op de uitgekomen Diant Ramaj.

Artikel gaat verder onder video

Ramaj zag er bij de 0-1 van Fortuna echter niet goed uit. De keeper liet zich in de korte hoek verrassen door een schot van Deroy Duarte. Toch spaart Johan Derksen de zomeraanwinst. “Die man is eigenlijk het minst te verwijten, de keeper. Die haalt iedere week wel een voldoende.”

Brian Brobbey bepaalde uiteindelijk de eindstand op 2-2. Hij kreeg de bal van dichtbij tegen zich aan geschoten door ploeggenoot Josip Sutalo en scoorde vervolgens. Het voorbereidende werk zorgt voor gelach in de studio. Presentator Wilfred Genee weet niet wat Sutalo wilde. “Hij wilde Brobbey doodschieten”, lacht Van der Gijp. “Als Brobbey ‘m op z’n hoofd krijgt, is hij overleden. Die bal slaat helemaal nergens op.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

analisten van Vandaag Inside zijn geen haar beter dan wat AJAX liet zien en vooral die v.d. Gijp moet snel zijn mond houden. die heeft alleen verstand van hoeveel cm een dildo is en over voetballen kan hij niet meer praten. Genee is met zijn geniepig gedoe de boel aan het opjutten en die Derksen lult er maar wat op los. Dot programma heeft zijn tijd wel gehad mat zulk soort gasten. Zet er 3 nieuwe neer die verstand van voetballen hebben maar ook de nodige humor hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen