'Wat moet je nou, baby?!' El Karouani beledigt Feyenoorder op het veld

31 maart 2024, 19:00
Foto: © Imago

Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht (4-2) kregen Souffian El Karouani en Calvin Stengs het meerdere keren verbaal met elkaar aan de stok. Na afloop van de wedstrijd vertelt Stengs wat de twee kemphanen tegen elkaar zeiden.

Stengs wilde tijdens de wedstrijd dat El Karouani een gele kaart zou krijgen, waarna de speler van Utrecht reageerde. “Ik sprak niet eens tegen hem (El Karouani, red.), maar tegen de scheidsrechter. Toen zei hij: wat moet je nou, baby?”, aldus Stengs bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

“Toen zei ik tegen hem: weet je nog die wedstrijd bij NEC, toen ik je elke kant op speelde? Toen werd hij een beetje boos, volgens mij”, lacht Stengs, die inviel in de tweede helft na een afwezigheid van drie wedstrijden door een knieblessure. Hij is blij om weer terug te zijn.

“Het is wel snel gegaan en daar ben ik blij mee. Ik kreeg die tackle en eigenlijk had ik het gevoel dat er iets ernstigs aan de hand was”, doelt hij op een harde tackle van Marvin Peersman in het bekerduel met FC Groningen (2-1 zege). “Daarna ga je testen doen en vervolgens komt daar een uitslag uit. Het bleek dat het goed was en dat ik een soort botkneuzing had opgelopen. Het had anders af kunnen lopen.”

© Imago

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Miljoenenbod lekt uit: dit bedrag wil Feyenoord betalen voor Anis Hadj Moussa'

Feyenoord heeft bij het Belgische Patro Eisden een miljoenenbod uitgebracht op Anis Hadj Moussa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Spelers die om een kaart voor een ander vragen bij de scheidsrechter, dat zijn de ergste.

Relativeren
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik heb kinderen vervoerd die Bijzonder Onderwijs genoten. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud. Als ze door een ander kind 'baby' werden genoemd werden ze hysterisch. Dat heb ik altijd voor ze geprobeerd te relativeren, maar dat was, gezien hun verstandelijke achterstand, vaak onmogelijk. Blijkbaar is dat dus ook het niveau van deze spelers in de Eredivisie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen