Ajax moet Ricardo Schlieper een bedrag van 100.000 euro betalen

16 april 2024, 13:34
Foto: © Imago

Ajax moet de Argentijnse zaakwaarnemer van Nicolás Tagliafico 100.000 euro gaan betalen, zo heeft de arbitragecommissie van de KNVB besloten. Het geschil tussen Ajax en Ricardo Schlieper (de zaakwaarnemer van Tagliafico, red.) ging over afspraken die gemaakt zijn bij de komst van de linksback. Dit was in de winter van 2018.

De afspraken waren zo dat Schlieper 200.000 euro kreeg voor de bemiddeling bij de transfer van Tagliafico. Als de linksback nog bij Ajax zou voetballen na de zomer van 2019, kreeg de zaakwaarnemer nog eens 100.000 euro van Ajax. En als Tagliafico nog zou voetballen bij Ajax na de zomer van 2020, kreeg Schlieper nog eens 70.000 euro van de Amsterdamse club.

Artikel gaat verder onder video

Toen Tagliafico in 2020 zijn contract verlengde werd er aan Schlieper een premie van liefst 500.000 euro beloofd. Ajax zou gedacht hebben dat dit nieuwe bedrag in plaats van de eerder gemaakte afspraken zou gelden, maar daar zitten de Amsterdammers dus even mis. Ajax moet Schlieper dus nu nog 100.000 euro betalen op basis van het eerste contract van Tagliafico.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Motie van wantrouwen op komst bij Ajax: 'Enorme stap, drie mannen gaan sneuvelen'

Arno Vermeulen denkt dat nog eens drie kopstukken van Ajax op korte termijn kunnen sneuvelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dit heb ik al eerder gemeld dat het ajax bestuursleden rvc goed bezig is ze zijn kapitaal kwijt aan zaakwaarnemer de ene na de andere probleem blijven zicht voorkomen straks nog sven Mislintat voor een regeling voor afkoopsom zal ook wel in de miljoen gaan lopen opzouten met de mensen die er nu aan de top zitten bij ajax

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ze willen daar altijd voor een kwartje op de eerste rang zitten. Gewoon je rekening betalen en niet zeuren. Moet iedereen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen