Hans Kraay junior ziet 'achterlijke, debiele' actie: 'Hoe haal je dit in je hoofd?'

20 april 2024, 09:01
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior zag vrijdagavond een opmerkelijke actie tijdens de wedstrijd tussen FC Den Bosch en NAC Breda. Aime Omgba bracht in de tweede helft zijn doelman in de problemen met een vervelende terugspeelbal, waardoor de thuisploeg op gelijke hoogte kon komen. Kraay junior neemt geen blad voor de mond in zijn analyse bij Voetbal op Vrijdag.

Omgba speelde de bal hoog en hard terug op Pepijn van de Merbel, die keept door blessures van Roy Kortsmit en Tein Troost. De derde doelman van NAC kon de hopeloze terugspeelbal niet goed verwerken, en schoot de bal precies op het hoofd van FC Den Bosch-spits Kacper Kostorz. De Pool kopte knap raak en zorgde voor de 2-2.

Artikel gaat verder onder video

“Hoe kan je zo’n achterlijke, debiele terugspeelbal geven?”, windt Kraay junior zich gigantisch op. “Hoe haal je dit in je hoofd? Lekker stuitje ook!”, gaat de analist verder. “De keeper verwerkt hem niet goed, maar ik neem het Omgba meer kwalijk. Wat een achterlijke terugspeelbal om zo’n jongen in de problemen te brengen”, vervolgt Hansie Hansie.

Door het kolderieke moment kon Den Bosch op gelijke hoogte komen, waardoor de laagvlieger uiteindelijk een punt overhield aan het treffen met NAC. Vooral voor de ploeg uit Breda is het puntverlies een tegenvaller, zij strijden nog volop voor een plek in de nacompetitie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Nieuw probleem dreigt voor Ajax: 'Dreigement tijdens koffie met Van Praag'

Het is de vraag of Ziggo de komende jaren de hoofdsponsor van Ajax blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hans zelf schopte je ook naar alles wat bewoog, uiteraard door je gebrek aan talent en inzicht!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen