Marco van Basten gaat vreselijk de fout in en verspreekt zich volledig tijdens Ajax-opsomming

8 april 2024, 21:20
Foto: © Ziggo Sport

Marco van Basten heeft zich maandagavond versproken in de uitzending van Rondo op Ziggo Sport. De analist wilde aangeven dat Ajax het zonder Steven Berghuis moest doen in De Klassieker tegen Feyenoord, maar kwam tot een heel ander persoon: Wijnberg.

De analist van Ziggo, die in het begin van de uitzending van het programma Rondo aangaf zondag genoten te hebben van Feyenoord, maakte een opsomming van de spelers die Ajax moest missen in De Klassieker tegen Feyenoord: "Ajax moest het zonder Brian Brobbey doen, zonder Wijnberg", zegt Van Basten, waarna presentator Wytse van der Goot hem corrigeert en Youri Mulder voorzichtig begint te lachen: "Berghuis, bedoel je? Bergwijn was erbij", zegt Van der Goot.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens ging Van Basten verder met zijn opsomming, waarna hij ook de naam van Jordan Henderson noemde als afwezige. Willem van Hanegem reageerde vervolgens cynisch dat het gemis van Henderson voelbaar is. De Kromme, te gast in de uitzending van Rondo, vindt de Engelsman slechts een middelmatige voetballer: "Hij heeft Ajax in ieder geval niet beter gemaakt!"

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aad de Mos: 'Hij moet trainer van Ajax worden, helaas heeft hij één ding tegen zich'

Aad de Mos benoemt de ideale trainer voor Ajax. "Maar die jongen heeft één ding tegen, helaas." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat wisten de mensen niet ,maar zijn naam is eigenlijk Steven Bergman en zijn nickname Steven Berghuis , zo dat is ook weer opgelost , toch Macro v Basten?

Blackie
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

zo zie je maar weer , lekker geinteresseerde analist, lekker een uurtje lullen zonder zijn huiswerk te doen. Ex goede voetballers zijn nog geen goede trainers of analisten

Dexi
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Waarom zou je zoiets willen als succesvolle ex voetballer met een dikke bankrekening ,hij gooit niets te grabbel velen nemen hem na het voetbal allang niet meer serieus. Neem je verlies en ga lekker in een hoekje uithuilen, NEE clubman ga bewust namen achterstevoren noemen om objectief over te komen voor al die simpele zielen die zitten te kijken

Tjon,I
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

De fout die velen maken is denken dat iemand die heel goed tegen een bal kon trappen ook een goed en verstandig mens is .Van Basten is het voorbeeld .Overal kansen gehad maar ook overal mislukt werd bij de fifa uitgelachen .Heeft zijn emoties ,sympathieën en ant pathieen niet in de hand en doet de ene na de andere domme uitspraak. Doet een domme zeer ongenuanceerde onderbuik uitspraak over Seedorf ,iemand die wereldwijd geliefd en gerespecteerd wordt .Alleen meneer pannekoek vindt het nodig Seedorf heel ongenuanceerd neer te halen ipv diplomatiek bijv. Te zeggen we lagen elkaar niet zo , maar dat kan gebeuren, zoals ik ook met v.Bommel en v.Nistelrooy in de clinch heb gelegen ,dat hoort erbij echter valt niet te ontkennen dat het een grote voetballer was met een prachtige carrière.Ik durf te wedden dat Clarence, Marco in een rechtstreekse confrontatie verbaal van de tafel veegt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

HuisWijn Marco.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

En Marco's verbale masturbatie wordt door hen die het als muziek in de oren klinkt lekker als orgasme verhogend geslikt.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

En dan maar zeuren over andere. Verder verspreekt v basten zich . Nounou wat erg zeg . Misschien eens een beetje meer respect tonen voor iemand die heel veel voor jou club heeft betekend . Geen goeie coach omdat hij het niet kan over brengen . Maar wel iemand met veel meer voetbslverstand dan jij ooit zal hebben Die loopt niet blindelings achter mensen aan zoals jij met alles wat bij ajax komt . V basten is kritisch over ajax ,dan slaan bij jou alle stoppen weet door . Wederom een bewijs dat jij nergens tegen kan

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

gtsb, Je reactie toont weer je emotionele instabiliteit, lekker hè die wrokgevoelens. Notabene een reactie van iemand die niets met Ajax te maken heeft, maar als je maar met een ping naar Feyenoord wijst hij een half jaar overspannen wordt. En meneertje persoonlijkheidsstoornis wil mij vertellen wat ik wel of niet mag vinden. Sodemieter op schizofrene schijnheilige rotte appel.

Gust
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Die vent verspreekt zich altijd. Is ook een reden dat ik jullie programma niet kijk, en met mij heel veel mensen. Wat moet die vent bij jullie programma? Hij is een gruwelijke irritante en verwaande kwal.

#iedereenweethetbeter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze worden betaald om analist te zijn…kennen de namen niet eens…maar zullen wel commentaar geven op alles en iedereen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen