Bruno Fernandes eindigt interview met pijnlijke boodschap voor Erik ten Hag

25 mei 2024, 18:40
Foto: © Imago

Erik ten Hag is zaterdag na de door Manchester United gewonnen FA Cup-finale tegen Manchester City in het zonnetje gezet door Bruno Fernandes. Toch eindigde de aanvoerder en middenvelder van United zijn interview na afloop van de met 1-2 gewonnen finale met een pijnlijke boodschap voor de Nederlandse trainer.

Fernandes begon zijn verhaal tegenover de BBC met complimenten voor Ten Hag. Volgens de Portugees had de trainer ‘tactisch alles in orde’. “Hij bereidt elke wedstrijd goed voor. Soms pakt het goed uit, soms niet. Maar ik denk dat je vandaag hebt kunnen zien wat het plan was: compact spelen, met druk tussen de linies”, vertelde Fernandes. 

Artikel gaat verder onder video

De middenvelder werd vervolgens geconfronteerd met de speculatie rondom de positie van Ten Hag. Engelse media verzekerden deze week dat de finale tegen City sowieso de laatste wedstrijd van Ten Hag als trainer van United zou zijn, ongeacht de uitslag. “Oh, we willen gewoon feestvieren, we willen gewoon van dit moment genieten samen met de fans”, reageerde Fernandes.

Fernandes kreeg vervolgens nog de vraag gesteld of Ten Hag het naar zijn mening ‘verdient’ om bij United te blijven. De middenvelder wilde daar niet bevestigend op reageren en kwam dus met een pijnlijke boodschap voor Ten Hag. “Het is niet aan mij om dat te beslissen. Ik ben slechts een voetballer”, zei hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'UEFA grijpt in: blunder in Bernabéu krijgt verstrekkende gevolgen voor scheidsrechter Marciniak'

De UEFA grijpt in na een fout van scheidsrechter Szymon Marciniak in de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen