‘Transferdoelwit Ten Hag moet Manchester United zeventig miljoen euro kosten’

5 mei 2024, 13:46
Foto: © Imago

Manchester United heeft interesse in de diensten van Michael Olise, zo schrijft Fabrizio Romano. De vleugelspeler van Crystal Palace moet de ploeg van Erik ten Hag komen versterken, maar daarvoor zullen the Red Devils diep in de buidel moeten tasten.

Volgens Romano houdt het INEOS van mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe van Manchester United de situatie rondom Olise in de gaten. De buitenspeler heeft in Londen nog een contract tot de zomer van 2027, waar een afkoopsom van zestig miljoen pond in zou staan. Omgerekend is dat een bedrag van bijna zeventig miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Manchester United zou niet de enige gegadigde zijn om Olise over te nemen. Hoewel Romano niet bekendmaakt welke clubs nog meer jacht maken op de linkspoot, laat hij weten dat er wel sprake is van concurrentie. Overigens houdt het scoutingsapparaat van de club uit Manchester ook andere spelers in de gaten voor die positie.

Olise doet het dit seizoen uitstekend bij Crystal Palace. Dankzij twee hamstringblessures kwam de buitenspeler dit seizoen pas zestien duels in actie. Daarin wist hij zeven keer het net te vinden en leverde hij vier assists af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 UEFA strooit na afloop extra zout in de wonden van FC Barcelona

Het werd voor FC Barcelona nog een stukje pijnlijker na de uitschakeling door Paris Saint-Germain in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een veel te dure speler , er zijn echt waar , veel spelers die MU sterker maken, èèn ervan is Fernandes, ik bedoel als je die wegdoet😉grapje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen