Hans Nijland staat direct na verloren KNVB-verkiezingen voor compleet ander avontuur

3 juni 2024, 19:13
Foto: © Imago

Hans Nijland kan aan de slag als nieuwe algemeen directeur van FC Volendam, zo meldt RTV Noord maandag. De voormalig directeur van FC Groningen verloor vorige week woensdag nog de verkiezingen voor het bondsvoorzitterschap van de KNVB, maar kan dus alsnog aan de bak in de voetballerij.

De 64-jarige liep een tijd geleden mee me de organisatie van Volendam in het kader van het buddy traject. “Toen ik daar daar op gesprek kwam gaven ze heel snel aan dat ze graag wilden dat ik algemeen directeur zou worden. Maar toen was ik volledig bezig met het bondsvoorzitterschap van de KNVB. Toen ik dat niet werd, kwam FC Volendam weer terug”, geeft Nijland aan.

Artikel gaat verder onder video

Het is nog niet zeker of Nijland aan de slag gaat bij Volendam. “Ik kan nu met eer en geweten zeggen dat ik nog geen besluit heb genomen. Maar ik vind FC Volendam een mooie club”, zegt hij.

Nijland liep vorige week het bondsvoorzitterschap van de KNVB mis. De directeur legde het af tegen politiechef Frank Paauw, die elf stemmen meer kreeg. Nijland kreeg twintig stemmen. Deze week geeft Nijland duidelijkheid over een deal met het naar de Keuken Kampioen Divisie gedegradeerde FC Volendam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Transfer naar Ajax plots zéér reëel na komst Farioli: ‘Hij houdt van spelers zoals hij’

Jeremain Lens en Derrick Luckassen denken dat de overgang van Francesco Farioli naar Ajax een gewenst effect gaat opleveren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen