Transfertarget van Ajax wordt na eerste geruchten al met de grond gelijk gemaakt

25 juni 2024, 22:56
Foto: © Imago

Ajax gaat zich komende dagen officieel melden bij Fiorentina voor Jonathan Ikoné, zo wist transfergoeroe Fabrizio Romano dinsdagavond te melden. De Amsterdammers willen de Fransman huren, maar of dat een goed idee is, is nog maar de vraag.

Naar verluidt zou Ajax de gesprekken hebben geopend en komende dagen een eerste bod doen op de buitenspeler van Conference League-finalist Fiorentina. Romano weet dat de Amsterdammers in eerste instantie inzetten op een huurdeal met de 26-jarige oud-speler van Paris Saint-Germain.

Artikel gaat verder onder video

De eerste reacties op de geruchten rondom Ajax en Ikoné zijn niet al te positief. Willem Haak, journalist bij Southfields en volger van het Italiaanse voetbal, weet direct te melden dat Ikoné geen onuitwisbare indruk op hem heeft achtergelaten. “Ik gun het niemand om 34 of meer wedstrijden naar de Ikoné van Fiorentina te kijken. Buitenspeler is in Italië vreselijk geweest. Veel te vrijblijvend en nooit efficiënt”, zegt Haak.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes dreigt de plank volledig mis te slaan bij Ajax

"Dit zou écht een enorme fout zijn", klinkt een waarschuwing aan Ajax van Tomislav Filipovic.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

infielder
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Moet vast lukken in de Mickey Mouse comp

KROTJE
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Als de geruchten enige waarheid bevatten dan niet doen Ajax, maar ik ben alleen maar een supporter, bij jullie zullen er wel personen zijn die weten wat zij (gaan) doen en daarvoor hun verantwoordelijkheid nemen. Anderzijds, bij aankoop van Haller (22 miljoen) werden ook vraagtekens geplaatst en later bleek hij toch wel aan de verwachtingen te voldoen. Ik dacht ook bij Tadic destijds.

Jan Scherp
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Ajax Ajax.. ga nou toch eens met eigen kweek aan werk zou Johan zeggen. Die hebben het Ajax DNA en weten ook hoe ze moeten voetballen maar dat is logisch en ze kennen elkaar dat is ook een voordeel. En het kost nog eens minder geld en brengt alleen maar geld op. Nou is dat nou zo moeilijk ben ik nou Scherp of is Ajax nou zo dom.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen