Letschert vervangt Van Dijk tegen PSV

26 april 2013, 14:19

FC Groningen treedt tegen PSV aan met Timo Letschert centraal achterin. Het pas 19-jarige talent vervangt Virgil van Dijk, die wegens een schorsing niet beschikbaar is. Hij liep vorig weekend tegen ADO Den Haag tegen een rode kaart op.

Naast Van Dijk is aan Groningse kant ook Rasmus Lindgren geschorst, zijn plek wordt overgenomen door Oluwafemi Ajilore. Michael de Leeuw keert daarentegen terug na een schorsing, waardoor Paco van Moorsel weer uit het elftal verdwijnt.

Trainer Robert Maaskant kijkt uit naar de wedstrijd tegen PSV, zegt hij op de website van zijn club. Hij hoopt dat zijn club de goede lijn van de laatste weken door kan trekken. "Morgen (zaterdag – red.) staat voor ons een flinke test op het programma tegen een topploeg die nog tot het uiterste is gemotiveerd. Zij doen nog mee om de beker en de titel in Nederland en is kwalitatief de betere ploeg. Er zijn dit seizoen ploegen geweest die het PSV moeilijk gemaakt hebben, zoals PEC Zwolle en Willem II. Wij zullen verder terugzakken dan in een thuiswedstrijd, maar er liggen ook kansen in hun verdediging en door over hun middenvelders heen te komen", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen