Mourinho zegt mee te werken aan transfer Ibrahimovic

29 januari 2018, 18:14   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 18:27

Mocht Zlatan Ibrahimovic willen vertrekken bij Manchester United dan zal José Mourinho daar geen stokje voor steken. Dat heeft de manager van de Premier League-club maandag tijdens een persconferentie laten weten. Mede door een zware knieblessure kwam de Zweed dit seizoen pas zeven wedstrijden in actie.

De 36-jarige Ibrahimovic wordt deze transferperiode in verband gebracht met een vertrek naar het Amerikaanse Amerikaanse club LA Galaxy. Mourinho sprak nog niet met de spits. "Maar als hij naar een andere club in een ander land wil dan gaan wij het hem niet al te moeilijk maken. We zullen proberen mee te werken aan een vertrek", aldus de manager.

Ibrahimovic ontbrak de laatste weken in de selectie van Manchester United, maar dat had niets met zijn knieblessure te maken. "Hij vertelde me dat hij volledig wil herstellen om het team bij te kunnen staan. Hij werkt hard aan zijn fitheid om straks weer helemaal klaar te zijn voor een veeleisende competitie als de Premier League", legt Mourinho uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen