Ajax en Manchester United voltooien de transfer van Blind

17 juli 2018, 12:30

Ajax en Manchester United hebben de transfer van Daley Blind afgerond. Beide clubs bevestigen de terugkeer van de Oranje-international naar Amsterdam. Blind tekende voor vier seizoenen. Maandagavond laat communiceerde Ajax al dat er sprake was van een overeenstemming met de Engelsen. Ajax betaalt zestien miljoen euro aan Manchester United, maar dat bedrag kan verder oplopen tot 20,5 miljoen euro.

'Allereerst wil laten weten trots zijn dat ik deel heb uitgemaakt van de Manchester United-familie', twittert Blind. 'Het betekent veel voor mij om te hebben gespeeld voor de grootste club ter wereld. Ik heb vier geweldige jaren gehad, met ook nog eens vier prijzen. Ik wil iedereen bedanken. De trainers, de medische staf, iedereen die mij aan het begin geholpen heeft om te aarden, mijn ploeggenoten en natuurlijk de fans.'

Blind meldde zich maandag al bij het trainingskamp van Ajax. De Amsterdammers zitten deze week in Engeland, waar zij donderdag twee oefenwedstrijden spelen. Een tegen Wolverhampton Wanderers en een tegen Walsall.

Lees ook: Blind is alleen centraal achterin nodig bij Ajax

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen