Mazraoui over Ziyech: "Gun hem een mooie transfer"

10 augustus 2018, 18:21   Bijgewerkt: 10 augustus 2018, 19:20

Nog altijd voetbalt Hakim Ziyech in Amsterdam, maar er wordt rekening gehouden met een vertrek van de Ajax-middenvelder. Voor back Noussair Mazraoui is een eventuele transfer van Ziyech er eentje met een dubbel gevoel: "Hij is voor mij een big bro."

In gesprek met de NOS laat Mazraoui weten wat hij van een transfer van Ziyech zou vinden. "Aan de ene kant wil ik dat hij weggaat. Ik gun hem een mooie transfer, club en vervolg van zijn carrière", klinkt het goudeerlijk.

Mocht de creatieveling in Amsterdam blijven, vindt Mazraoui dat ook zeker niet erg. "Aan de andere kant wil ik hem hier toch wel houden. Hij is voor mij een big bro."

De twee kunnen het goed vinden en hebben het zo nu en dan over de mogelijke stap naar het buitenland. "Maar het is bij transfers heel moeilijk om te weten wat de status is", zegt Mazraoui. "Het kan heel snel of langzaam gaan."

Vooralsnog speelt Ziyech gewoon nog in het shirt van Ajax en lijkt hij zaterdag gewoon te starten in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De kans dat ook Mazraoui van Erik ten Hag mag starten is aannemelijk. Het talent maakt een prima indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen